KOOKWORKSHOP SOEPEN & SAUZEN
Soep en Saus, altijd goed! De kookworkshop soepen & sauzen is ideaal voor de fanatieke beginnende chef!
In de kookworkshop soepen & sauzen gaan we naar de basis van het echte koken. Resten kip, vlees, of vis over? Maak er een stevige bouillon van! Zorg dat je altijd goede bouillon in de vriezer hebt liggen, onmisbaar voor de serieuze kok! Vocht is het belangrijkste onderdeel in het koken omdat deze smaak vasthoud en er voor zorgt dat de verschillende ingrediënten worden verbonden met elkaar. Soep is zonder meer het meest voedzame gerecht wat er is en komt in alle keukens en culturen voor. Saus is eigenlijk een geconcentreerde vorm van een soep en heeft voornamelijk de functie om de onderdelen die een gerecht maken samen te brengen.
Deze kookworkshop is zonder meer een aanrader voor iedere fanatieke beginnende chef. Leer hier van alles over de lekkerste bouillon of de sterkste fonds. Voor meer informatie bel of mail ons direct of via het contact formulier.