Onze klanten:
Hier een aantal bedrijven en klanten die we hebben voorzien van een leuke kookworkshop!
MC KINSEY.
DELTALLOYD.
BOOKING.COM
APPLE.
GREENPEACE.
ELSEVIER.
NRC.
THNK.
AKZO.
NIKE.
AMNESTY INTERNATIONAL.
ORANGE BABIES.
OLIVER WYMAN.
AMERICAN EXPRESS.
ERNEST & YOUNG
DELOITTE.
GEMEENTE AMSTERDAM.
RIJKSMUSEUM.
ANWB.
HEINEKEN.
G-STAR.
ABN-AMRO.
RABOBANK.
ARCACADIS.
TALPA PRODUCTIONS.
DE BAAK.
RODE KRUIS.
ING BANK.
DELICIOUS.
STARBUCKS.
KLM.
FGH BANK.
DILLE & KAMILLE.
VIRTUAL FAIRGROUND.
BRUINSADVOCATEN.
GEMEENTE ROTTERDAM.
PARSHIP.
TOP TOURS.
UWV.
DIGISOURCE.
AMSTERDAMSE HOCKEY CLUB.
Over ons
Samen met zijn echtgenote Maaike Menger, richtte chef Bart Samsom, Club Cuisine op in 2006. Maaike is actief achter de schermen op het gebied van organisatie en planning. Bart is leidinggevende van Club Cuisine en kookt al meer dan 25 jaar in Amsterdam. Bart geeft kookworkshops en kookcursussen en presenteert op de radio kookprogramma’s. Club Cuisine werkt samen met zeer professionele koks, met veel ervaring op het gebied van het geven van kookworkshops.
Tijdens zijn studie psychologie kookte Bart al in verschillende restaurants. Na het afstuderen bleef het koken zijn grote passie. Bart is geboren in NL maar opgegroeid in de VS op een boerderij in de staat Vermont. Zijn ouders hadden ook veel passie voor eten en koken. Zijn vader is biologisch landbouw inspecteur in de VS, waar Bart zijn gevoel voor kwaliteit van eten en voeding vandaan heeft. Bart is tevens lid van de Slow Food Stichting, en gelooft sterk dat mensen meer tijd en aandacht moeten besteden aan het bereiden van eten en vooral ook wat er in hun directe omgeving verkrijgbaar is. ‘Er zijn zoveel mooie producten en gerechten die we helemaal zijn vergeten omdat we ons te veel richten op wat er in het buitenland verkrijgbaar is.’
Barts’ favoriete keukens: Mediterraanse keuken en Hollandse keuken. “Lekker eten, goede wijnen en muziek staan centraal in mijn leven en probeer ik zoveel mogelijk te delen met mijn medemens. Koken en eten hebben een hele duidelijke sociale rol in elke maatschappij en cultuur. Het brengt mensen samen.”
Hierbij een aantal plaatsen en klanten waarvoor Bart heeft gekookt:
Pasta e Basta (Italiaans), Nwe Spiegelstraat, A’dam.
West Pacific (internationaal), Haarlemmerweg, A’dam.
Panini (Italiaans), Vijzelgracht, A’dam.
Poco Loco (mexicaans) Nieuwmarkt, A’dam.
Cafe Wolvenstraat (lunchcafe), Wolvenstraat, A’dam.
Republiek (strandtent), Bloemendaal.
Van Harte (Frans/Hollands), Hartestraat, A’dam.
Gare de L’est (internationaal), Cruquiusweg, A’dam.
Delicious Kookschool (kookworkshop), KNSM-Laan, A’dam.
Mammoni (kookworkshop), Voor Clarenburg, Utrecht.
Groot Paardenburg (Frans), Amstelzijde, Ouderkerk aan de Amstel.
Peter Pan (kookworkshop), Papaverweg, A’dam.
Maison van den Boer, door heel Nederland.
De Kook Fabriek (kookworkshop, catering), diverse lokaties.
De Baak (food consulting), Noordwijk.
Studio Bazar (Kookworkshops), Amsterdam.
Radio Noord Holland (presentatie kookprogramma), Amsterdam.