HOLLANDSE KOOKWORKSHOP
Heerlijk vergeten groente! Tijdens de Hollandse Kookworkshop ontdekt u de culinaire kant van onze eigen keuken!
Tijdens deze Hollandse kookworkshop geen stamppot, maar leer over de echte Hollandse keuken! We maken diverse gerechten met mooie streekproducten zoals mosselen, garnalen, diverse kool soorten en oorspronkelijke ‘vergeten groente’ zoals meiraap,schorseneren en aardperen. Zo maken we Texels lam met hete bliksem en chocolade pudding met vanillesaus. Deze kookworkshop is ook erg leuk voor een internationaal gezelschap! Voor meer informatie bel of mail ons direct of via het contact formulier.
In deze Hollandse kookworkshop koken we een tipje van de sluier van wat er allemaal te vinden is in ons kleine maar o zo vruchtbare landje! De Hollandse keuken is over de eeuwen zonder meer ondergewaardeerd. Gelukkig wordt deze steeds meer in ere hersteld. In Holland kennen we vele producten, en produceren we vele malen meer dan we zelf kunnen benuttigen. Kortom, veel van onze mooiste producten worden geëxporteerd naar het buitenland waar men bereid is er meer voor te betalen. Niet alleen onze landbouw maar ook onze vis vangst gaat voornamelijke naar zuid Europese landen, waar men weet hoe lekker en voedzaam vis is. Wij Hollanders eten het minst vis van heel Europa, een ware schande!