KOOKWORKSHOPS
Kookcursus op inschrijving. Bekijk hieronder onze kookcursussen
Kookcursus op inschrijving. Bekijk hieronder onze kookcursussen
In de kookworkshops voor beginners leert men een aantal basis kook- en snijtechnieken. De gerechten zijn leuk en haalbaar voor iedere deelnemer om te maken. Ook leert men over de afkomst van de verschillende gerechten en producten die worden gebruikt.
Tijdens de Amerikaanse Kookworkshops gaan we diep in op de Amerikaanse culinaire keuken. Volg de inspirerende Amerikaanse kookworkshop en ontdek de veelzijdigheid van de Amerikaanse keuken!
Onze Italiaanse kookcursus is een eenmalige workshop die maandelijks plaatsvindt in een van onze kookstudio’s in Amsterdam. Je leert typische kook- en snijtechnieken, krijgt praktische tips en ontdekt de gebruikte ingrediënten.
Onze Franse kookworkshop richt zich op een aantal klassiekers uit het meest culinaire land ter wereld. Uiteraard behandelen we ook een aantal essentiële kook- en snijtechnieken, maar tijdens deze kookworkshops ligt de focus voornamelijk op de gerechten.
Onze Aziatische kookcursus richt zich voornamelijk op de Thaise, Vietnamese en Cambodjaanse keukens. De Aziatische keuken is wellicht de meest uitgebreide keuken aanzien het om veel verschillende landen gaat.
Tijdens deze Hollandse kookworkshop geen stamppot, maar leer over de echte Hollandse keuken! We maken diverse gerechten met mooie streekproducten zoals mosselen, garnalen, diverse kool soorten en oorspronkelijke ‘vergeten groente’ zoals meiraap,schorseneren en aardperen.
Onze Tapas kookworkshop in Amsterdam is een van de leukste en meest gevarieerde kookworkshop die we hebben voor beginners. Er worden in totaal 9 á 10 verschillende gerechten gemaakt uit diverse streken in Spanje. Van albondigas tot calamares fritos tot tortilla, de grote Spaanse klassiekers komen hier bijna allemaal aan bod.
In deze kookworkshop wild maken we mooie gerechten in het seizoen. Wild het mooiste en eerlijkste vlees wat er is! Geen dier heeft een mooier leven gehad dan een wild dier. Van eend tot wildzwijn, konijn tot hert, of haas, noem het maar op, we maken er een mooie stoofschotel van of vullen de pasta er mee.
In de kookworkshop soepen & sauzen gaan we naar de basis van het echte koken. Resten kip, vlees, of vis over? Maak er een stevige bouillon van! Zorg dat je altijd goede bouillon in de vriezer hebt liggen, onmisbaar voor de serieuze kok!
Vis is lekker en gezond! Maar wij Nederlanders eten het minste vis van heel Europa! Er is nog veel te ontdekken in de wereld van vis. In deze kookworkshop vis leert men de kunst van het fileren, een krachtige bouillon trekken voor soepen of sauzen. We vertellen over de velen soorten en kooktechnieken; van een platvis tot oesters en kreeft; deze cursus is breed!